Extra informatie hotel lodge

Wat leuk dat jullie gekozen hebben voor een verblijf in onze hotel lodge.

Ontbijt  
Het ontbijt zal, wanneer je dit hebt bijbesteld, worden bezorgd tussen 7.30 en 8.30 uur in het daarvoor bestemde luik. Bij bestellen kan ook via deze app. Je hebt de keuze uit een continentaal, een gezond, een vegetarisch of een kinder ontbijt. 

Noodnummer  
Mochten er buiten de genoemde openingstijden van de receptie vragen of opmerkingen zijn, stuur een mail naar pekelinge@capfun.com en je krijgt de volgende dag antwoord. Voor dringende zaken kunnen jullie contact opnemen op het noodnummer: 06 152 156 11. 

Tussentijdse schoonmaak  
Als jullie langer dan een week in de hotel lodge verblijven, wordt op de 8e dag de hotel lodge schoongemaakt. Ook krijgen jullie nieuwe handdoeken, opgemaakte bedden en nieuwe koffie- en theefaciliteiten. Mochten jullie liever niet willen dat we naar binnen gaan, hang dan de ‘niet storen’ deurhanger aan de deur. We leggen dan uiteraard wel schone handdoeken in het luik waar ook het ontbijt in wordt gezet.   

Uitchecken 
Aan vertrekken willen jullie nu natuurlijk nog niet denken, maar op de vertrekdag vragen wij jullie om de lodge om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.