Extra informatie hotel lodge

Ontbijt  
Het ontbijt zal, wanneer je dit hebt bijbesteld, dagelijks worden bezorgd tussen 7.30 en 8.30 uur. Bij bestellen kan ook via deze app. Je hebt de keuze uit 

Faciliteiten Camping de Pekelinge 
Als hotelgast op Buiten Pekelinge kunnen jullie uiteraard gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen camping. Via de plattegrond en het animatieprogramma kunnen jullie zien wat er allemaal te beleven is. En ten slotte vinden jullie in de lodge zwembadbandjes die als toegang gelden voor het binnenzwembad op de camping. Willen jullie deze zwembadbandjes bij vertrek weer in de lodge achterlaten?   

Noodnummer  
Mochten er buiten de genoemde openingstijden van de receptie vragen of opmerkingen zijn, stuur een mail naar pekelinge@capfun.com en je krijgt de volgende dag antwoord. Voor dringende zaken kunnen jullie contact opnemen op het noodnummer: 06 152 156 11. 

Tussentijdse schoonmaak  
Als jullie langer dan een week in de hotel lodge verblijven, wordt op de 8e dag de hotel lodge schoongemaakt en aangevuld. Ook krijgen jullie nieuwe handdoeken en opgemaakte bedden. Mochten jullie liever niet willen dat we naar binnen gaan, hang dan de ‘niet storen’ deurhanger aan de deur. We leggen dan uiteraard wel schone handdoeken in het luik waar ook het ontbijt in wordt gezet.   

Uitchecken 
Aan vertrekken willen jullie nu natuurlijk nog niet denken, maar op de vertrekdag vragen wij jullie om de lodge om uiterlijk 11.00 uur te verlaten.